Infra Services - Scan Europe

SCAN EUROPE INFRA SERVICES                                                          

SERVERVIRTUALISATIE

Bij hardware virtualisatie wordt software gebruikt om een virtuele server te creëren in uw netwerk die een fysieke server vervangt. Dit zorgt dus voor gedeelde hardware voor verschillende servers . Hiermee kan naast een betrouwbare infrastructuur tevens een kostenbesparing gerealiseerd worden. Door tegelijk voor verscheidene VM’s te zorgen, kunnen via deze benadering meerdere besturingssystemen tegelijkertijd draaien op een enkele fysieke machine.
In plaats van te betalen voor diverse naar verhouding weinig gebruikte servers, die elk zijn gekoppeld aan een specifieke workload, zorgt servervirtualisatie dat deze workloads worden geconsolideerd op een kleiner aantal machines die volledig worden benut.

 

SCAN EUROPE: Invetariseert  Cosolideert  Optimaliseert en Reduceert de kosten van uw serverpark !

DESKTOPVIRTUALISATIE

Scan Europe biedt diverse mogelijkheden voor desktop virtualisatie die verder helpen het beheer en de total cost of Ownership (TCO) te reduceren. Verder biedt desktopvirtualisatie mogelijkheden voor het verbeteren van de flexibiliteit met betrekking tot toegang tot applicaties. Scan Europe kan uw complete infrastructuur in beheer nemen middels een duidelijke SLA (Service Level Agreement). Hiermee bent u verzekerd van continuïteit voor uw bedrijfsvoering. Indien gewenst kunnen medewerkers ook op afstand werken vanuit een webbrowser via een VPN verbinding. Onze partners waarmee wij deze oplossingen realiseren zijn o.a. Microsoft, HP, Dell, Citrix en VMWARE.