Logistic & Retail Solutions - Scan Europe

Scan Europe biedt logistieke services die zowel volledig schaalbaar als modulair inzetbaar zijn. Hierdoor kunnen klanten en/of projecten van elke grootte rekenen op een efficiënte afhandeling. Scan Europe heeft hiervoor een logistiek systeem ontwikkeld dat direct de noodzakelijke en gewenste managementinformatie genereert. Flex Warehouse is volgens specifieke wensen van de klant aan te passen. Direct meer productiviteit uit uw medewerkers. Tevens is Flex Warehouse te koppelen aan ieder geautomatiseerd systeem, waardoor uitwisseling van informatie de samenwerking voor alle betrokken partijen eenvoudiger en efficiënter maakt. Flex Warehouse gebruikers kunnen kiezen uit de volgende modules:

• EDI (Electronic Data Interchange) uw orders volledig automatisch verwerkt

• SCANNING EN BARCODING Online/offline/wireless uw orders foutloos ge-orderpicked en verzonden

• MULTI CUSTOMER INVOICING Meer rendement uit uw magazijn(en)

• EASY ORDERPICK Uw uitzendkrachten direct aan de slag.

 

Spreekt het bovenstaande u aan en wilt u meer informatie wat Flex Warehouse voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Logistic & retail solutions

De logistieke branche en de retailmarkt staan laatste jaren sterk onder druk: toenemende concurrentie, lagere marges, fusies en acquisities. Hierdoor moet de strategie voortdurend bijgestuurd worden om ondanks deze ontwikkelingen het optimale rendement voor uw organisatie te halen. Een focus op de behoefte van de relatie in termen van beschikbaarheid, service en kwaliteit blijft dan uiteraard van groot belang. Uw ICT-leverancier moet u helpen bij het inspelen op deze ontwikkelingen.

Scan Europe heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan in de logistiek en retail. Wij leveren standaard- en maatwerkoplossingen en bijbehorende dienstverlening. Ook outsourcing en detachering behoort tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie over een aantal van onze standaardapplicaties.

Exact

Flex Warehouse

Scan Europe houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen voor de retailmarkt en heeft hierdoor een ruime ervaring en deskundigheid opgebouwd ten aanzien van automatiseringsoplossingen voor de branche. Op basis van deze kennis en in nauwe samenwerking met onder andere organisaties als Unilever en een groot aantal grote supermarktketens heeft Scan Europe haar oplossingen ontwikkeld. ·

E-Order

E-order is een systeem voor geautomatiseerd bestellen. E-order zorgt voor optimale voorraden zonder dat een groot aantal medewerkers daarmee elke dag weer opnieuw aan de slag is. Wij leveren uiterst intelligente software gebaseerd op onze kennis binnen o.a. de retail om uw voorraad en logistiek gestroomlijnd te houden.