Missie en Werkwijze - Scan Europe

MISSIE

Hoe kunnen we de klant zo goed en snel mogelijk helpen? Dat is een vraag die steeds meer bedrijven zichzelf moeten stellen, inclusief Scan Europe. Wij werken hier elke dag opnieuw aan. Met onze oplossingen bereiken wij meer efficiëntie voor onze klanten. Daarvan profiteert niet alleen de gebruiker maar de hele organisatie. Scan Europe is innovatief en loopt voorop als het gaat om inzet van nieuwe producten. Onze kennis en ervaring komen voort uit vele opdrachten, zowel bij zeer grote bedrijven als ook bij kleinere organisaties.

VISIE

Middelgrote bedrijven hebben continu de behoefte om hun processen te stroomlijnen. Scan Europe biedt ondersteuning met innovatieve, unieke en volledig geïntegreerde real-time oplossingen en flexibele diensten. Hiermee kunnen bedrijven hun productiviteit verbeteren, de kosten verlagen, risico’s minimaliseren en winstgevendheid verhogen.

POSITIONERING

Scan Europe ontwikkelt, levert en onderhoudt  systemen voor de automatisering van diverse bedrijfsprocessen. Omdat iedere branche anders is, ontwikkelen wij oplossingen op maat. Onze jarenlange ervaring met opdrachten voor zowel grote bedrijven als ook voor het midden- en kleinbedrijf zorgt ervoor dat wij een gezonde groei doormaken. Klanten met bijzondere eisen vormen een uitdaging voor ons. Zij bieden de gelegenheid om onze kennis en organisatie naar een hoger niveau te brengen.

WERKWIJZE:

ANALYSEREN    INTEGREREN    IMPLEMENTEREN     ONDERSTEUNEN

Onze afdeling Software & Consultancy analyseert samen met u uw bedrijfsprocessen. Deze bedrijfsprocessen worden vervolgens beschreven in onze requirements deze dienen als de basis voor de uitvoering van het project of de opdracht. Vervolgens adviseren wij u ook over de verbeteringen die u kunt bereiken door uw  bedrijfsprocessen optimaal te automatiseren. Dat kan zijn door de implementatie van een standaardoplossing, maar ook door de ontwikkeling van een op maat gebouwde applicatie. Wij bekijken eerst uw bedrijfsprocessen en komen vervolgens met een onderbouwd advies voor de applicatie die het beste past bij uw eisen en wensen.

INTEGREREN

Onze Software Engineers maken gebruik van de modernste tools om applicaties te bouwen. De systemen hebben een rijke functionaliteit en zijn bovendien prettig en eenvoudig te gebruiken. Dankzij onze eigen software-afdeling zijn we in staat om onze oplossingen naadloos te koppelen aan bestaande systemen.

IMPLEMENTEREN

De afdeling Infrastructure Services richt zich op het aanleggen en beheren van infrastructuren en op het inrichten, onderhouden en beheren van de benodigde werkplekken en devices. De zorg voor goedwerkende, veilige en bedrijfszekere hardware kunt u geheel aan Scan Europe overlaten. Van de requirements waarmee we uw ICT oplossing ontwerpen tot de installatie en niet te vergeten de support: wij zorgen dat uw applicaties feilloos (blijven) werken!

ONDERSTEUNEN

Onderhoud en support op de eigen ontwikkelde software en de geleverde hardware vallen vanzelfsprekend ook onder ons takenpakket. Scan Europe biedt vele vormen van onderhoud zodat de klant het serviceniveau kan kiezen dat het beste bij zijn organisatie past. Wij beschikken over een team van Servicetechnici die zowel bij ons intern als bij u op locatie reparaties kunnen verrichten aan hardware indien deze defect mocht raken.

PARTNERS:

Scan Europe werkt samen met diverse gerenommeerde partners waaronder:

  • HP
  • Canon
  • Microsoft
  • Exact